Intensiv­utbildning

Vår intensivutbildning är mycket populär både lokalt och bland elever från andra orter i Sverige.

Planering är viktigt!

För att du ska kunna ta ditt körkort så snabbt och effektivt som möjligt, gäller det att planera teori och praktik. Viktigt är att du har ett giltigt körkortstillstånd. Det är bra om du anmäler dig minst 3 veckor innan önskat startdatum. Under höst, vinter och tidig vår, är det en lugnare säsong och då är det lättare att påbörja en utbildning med kort varsel. Utbildningen planeras utifrån DINA förutsättningar och möjligheter. Räkna med att utbildningen tar ca 3 veckor från första körlektionen till uppkörning.
Planera

Fördel med intensivutbildning?!

De främsta fördelarna är att du lär dig mycket på kort tid och därmed får ditt körkort snabbt. Du kör med korta tidsintervaller mellan lektionerna, vilket betyder att du inte hinner glömma dina kunskaper som du har lärt dig.

Hur lägger man upp det?​

Alla har olika önskemål och tid att lägga ner på sin utbildning. Det är viktigt att du som elev funderar ut hur du vill att den ser ut. Utbildningen skräddarsyr vi efter dina önskemål. Vi börjar med att boka in teoriprov och uppkörning, så att vi har ett datum att gå efter. Därefter bokas riskettan, halkbanan och körlektioner in. Antal körlektioner justeras alltefter utbildningens gång. Alla kommer med olika förkunskaper och förutsättningar. En intensivkurs är ingen körkortsgaranti.
önskemål

Rekommenderat paket vid Intensivutbildning

Trafikverkets kostnader tillkommer
kr19750
kr 18 950 paketpris
  • Teoripaketet
  • 20 st körlektioner a´40 min
  • Riskettan
  • Halkbanan
  • Hyra av bil vid prov
Populär

Boende

Vi har tyvärr ingen möjlighet att erbjuda boende under din intensivkurs. Dock så rekommenderar vi Örnsköldsviks vandrarhem som ligger ca 100 meter ifrån vår trafikskola.
Boende

Intresserad av Intensivutbildning

Vill du att vi kontaktar dig för att planera in en intensivutbildning eller har du frågor och funderingar?!

Ring oss på 0660 121 21 eller fyll i dina uppgifter via formuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan.

TÄNK ÄVEN PÅ FÖLJANDE
  • Avgifter till trafikverket tillkommer!
  • Att fler lektioner än de som ingår i ett paket kan behövas. När lektionerna i ditt paket är slut så gäller ordinarie priser. Om du inte nyttjar hela ditt paket så betalar vi tillbaka kvarstående belopp minus paketrabatten.
  • Villkor: Utebliven körlektion/kurs debiteras Avbokning senast 14.00  på telefon 0660-121 21 eller på mail info@barmans.nu
  • Förskottsbetalningar och paket gäller i 2 år från inbetalningsdatum, efter det förfaller ej nyttjat belopp.

* Priserna på denna sida inkluderar moms.

Elever som avbryter sin påbörjade utbildning, erhåller sig ej rätten till att få de rabatterade priserna vid återbetalning.

Dela upp din betalning

VI SAMARBETAR MED RESURSBANK SOM ERBJUDER FLEXIBEL FINANSIERING AV DIN KÖRKORTSUTBILDNING.
Dela upp